onze diensten

Particuliere verhuizing

Verhuizen is een zware en tijdrovende bezigheid. Daarom zijn wij er om u te helpen. In onze vrachtwagens is alles aanwezig voor een complete verhuizing. Hierbij kunt u denken aan dekens, rolcontainers, steekwagens, seal, spanbanden en dergelijke. Als u zelf uw inboedel in wilt pakken, krijgt u verhuisdozen van ons te leen, dit natuurlijk op onze kosten.

Bekijk tarief  Lees mer

verhuis-veilig-logo-2-(groot)
verhuis-veilig-logo-2-(groot)

Zakelijke verhuizing

Als u zakelijk gaat verhuizen verzorgen wij natuurlijk ook complete of gedeeltelijke bedrijfsverhuizingen. U kunt de gehele verhuizing aan ons overlaten of u kunt kosten besparen door uw eigen personeel in te zetten.

Bedrijfsverhuizingen vragen om specifieke kennis en een professionele aanpak. Verhuisbedrijf Verhuis Veilig heeft ervaring in het uitvoeren van diverse bedrijfsverhuizingen.

Offerte aanvragen  Lees meer

Internationaal verhuizen

Voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen biedt Verhuis Veilig diverse services om internationaal te verhuizen naar het buitenland binnen en buiten de EU. Wij voeren verhuizingen uit voor particulieren en voor het bedrijfsleven.

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, zeker als u gaat verhuizen naar het buitenland. Daarom nemen wij tijdens een bezoek bij u thuis uitgebreid de tijd om uw verwachtingen rond de verhuizing goed te inventariseren en u goed te informeren over het proces van verhuizen naar het buitenland. Vervolgens ontvangt u van ons een passende offerte. Daarna staat niets een zorgeloze verhuizing meer in de weg!

Offerte aanvragen  Lees meer

verhuis-veilig-logo-2-(groot)
verhuis-veilig-logo-2-(groot)

Transport

Verhuis Veilig vervoert bijna alles. Van witgoed, glaswerk of hightechapparatuur, tot complete (kantoor)inventarissen en inboedels, Verhuis Veilig kan het voor u vervoeren! We beschikken over de modernste luchtgeveerde vrachtwagens, die net als de bestelbussen en aanhangers voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Hiermee is gemakkelijk en veilig laden en lossen gegarandeerd.

Ook bieden wij eindeloze mogelijkheden voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij logistieke problemen. Razendsnelle levering van producten aan uw winkels een probleem? Niet voor Verhuis Veilig! Wij denken met u mee over de mogelijkheden van vervoer.

Offerte aanvragen  Lees meer

Schoonmaakservice

Verhuis Veilig levert ook een schoonmaakservice. Wij begrijpen dat wanneer u uw oude woonadres verlaat u geen tijd heeft om de woning schoon op te leveren. Ook deze zorgen neemt Verhuis Veilig voor u uit handen.

De schoonmaakservice maakt uw oude huis of appartement zodanig aan kant, dat deze probleemloos opgeleverd kan worden.

Offerte aanvragen  Lees meer

verhuis-veilig-logo-2-(groot)
24/7 Contact met een verhuisspecialist

Goededag, Stel hier uw vraag aan een verhuisspecialist